13 Ekim 2010 Çarşamba

Egzersiz Bandı Nasıl Seçeriz

bir egzersiz bandı satın almak büyük bir masraf değil, ancak yine de ihtiyaçlarınızı karşılayan bir grup olsun istiyorum.
Burada satın almadan önce alınması gereken bir kaç şey vardır:

* Bant yeterince uzun olduğundan emin olun. Size hareket tam kapsamlı izin vermeyen bir tane daha bant üzerinde tutmak daha iyidir. Dikkat etmeniz gereken bir kural: boyunuzun 8 inç içinde bir grup uzunluk alın. Biraz fitness ya da tıbbi malzeme mağazalarında dökme rulo satılan egzersiz bantları gördük, bu size özellikle uzun boylu iseniz gitmek için iyi bir yol olabilir.

* Şerit tarzı bantları Çoğu lateks yapılmıştır. Eğer lateks içermeyen bantları tercih, lateks alerjiniz varsa.

* Sizin için doğru direnç seviyesinin al. Egzersiz bantları sıklıkla direnç farklı düzeylerde paketleri satılıyor, ve ben bu gitmek için iyi bir yol olduğunu düşünüyorum. Pilates için, direnç seviyeleri orta aralığında genellikle - orta-ağır ve orta. Ben sık sık üst ve alt vücut egzersiz için direnç farklı düzeylerde kullanır.

* Tüp bantları çok ağır ağırlıklar sunulmaktadır. Eğer tüp direnç bir çok arıyorsanız gitmek yoludur.

* Birçok bantları direnç bandı ders planları ya da DVD ile satılmaktadır. Eğer grup egzersiz streç yeni iseniz bu arayın.

* Lateks şerit bantlar bazıları çıkarılabilir seçeneği kolu bir ile satılmaktadır. Bu Pilates reformcu egzersiz simüle için harika.

0 yorum:

Yorum Gönder